Anunţ foarte important pentru cei care doresc să se programeze la testare

La Baylor te poți testa pentru HIV, hepatita B și hepatita C. Poți alege să te testezi doar pentru o infecție sau poți beneficia de pachetul COMBO, prin testarea pentru cele trei infecții.

Daca doriti sa va faceti gratuit analizele de HIV si hepatitele B si C in cadrul serviciului de testare al Fundatiei Baylor Marea Neagra va puteti programa online folosind formularul de mai jos. Cand folositi sistemul electronic de programare de pe site sau va programati telefonic,  tineti cont de urmatoarele:

  • Programările se fac doar în limita locurilor disponibile, maximum 67 pe saptămână;
  • Programul Baylor de testare este singurul gratuit din Dobrogea şi, din acest motiv, este foarte solicitat;
  • Toate cheltuielile necesare desfăşurării acestui program gratuit de testare sunt acoperite 100% din fonduri private obţinute de echipa organizaţiei, din străinătate.

Retineţi că testarea pentru hepatite nu este o urgenţă şi că aşteptarea unei programări câteva săptămâni nu vă afectează. Vă rugăm să reveniţi cu solicitarea până veţi reuşi să vă programaţi. În cazul în care nu puteţi ajunge la programare, vă rugăm să anuntaţi cu cel puţin 24 de ore înainte. În caz contrar, nu vă vom mai putea programa pentru testarea gratuită în următoarele 6 luni.

Pe cei care doresc, din diferite motive, să se testeze mai rapid decât este posibil să se programeze la Baylor, îi rugăm să se adreseze laboratoarelor private unde pot face aceste teste contra cost.

In vederea realizarii programarii online sunt necesare urmatoarele date personale: nume si prenume, numar de telefon si adresa de email. Acestea sunt folosite pentru rezervarea perioadei alese de dumneavoastra, la identificarea persoanei care se prezinta la testare, pentru a va trimite un mesaj pe email de confirmare a programarii la testare si de a va contacta telefonic in cazul in care apar modificari in programul serviciului de testare. Datele personale sunt sterse in ziua imediat urmatoare zilei in care aveti programarea la testare, indiferent daca ati venit sau nu sa va testati.

Datele sunt colectate si prelucrate cu respectarea prevederilor Regulamentului  nr. 679/ 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Va multumim pentru intelegere!

Pentru a afla mai multe informații despre infecții și pentru a face mai eficientă discuția din cadrul consilierii vă invităm să parcurgeți chestionarul consiliere pretestare de pe www.fundatiabaylor.ro.

Foarte important: ŞASE LUNI – perioada dintre testări pentru: persoanele care au trecut printr-o situaţie de risc, în care ar fi putut contacta unul dintre cele trei virusuri; persoanele infectate cu HIV (pentru hepatitele virale B sau C, co-infecţii pe care le pot contacta cu uşurinţă); partenerii neinfectaţi ai persoanelor infectate cu HIV.

 

Share

Articole similare