Solicită o testare pentru un grup organizat (laboratorul mobil)

Laborator Mobil de Testare

    • Fundaţia Baylor-Marea Neagră, pe lângă cele 2 centre de testare din Dobrogea, deţine un laborator mobil. Cu ajutorul acestuia, o echipă formată dintr-un psiholog, un asistent medical şi un conducător auto se deplasează în diverse localităţi ale judeţului Constanța sau la sediile instituţiilor din judeţ, în vederea efectuării analizelor gratuite pentru hepatita B, C şi HIV. Această componentă a fost dezvoltată ca urmare a nevoii de testare a persoanelor care, din diverse motive (programul de lucru, lipsa mijlocelor de transport, problemele de sănătate etc.), nu pot beneficia de serviciul de testare la unul dintre centre.

laborator mobil analize medicale

    • Unitatea mobilă este echipată cu aparatura medicală performantă, iar recoltarea este însoţită obligatoriu de consiliere pre-testare şi post-testare. Practic, persoanele care se adresează acestui serviciu au un beneficiu dublu: sunt informate cu privire la modalităţile de transmitere a acestor boli şi îşi pot verifica starea de sănătate, totul fiind rapid şi gratuit. Testarea nu este anonimă, însă este confidenţială şi se va realiza obligatoriu cu prezentarea unui act de identitate. Din aceleaşi considerente, fiecare persoană va primi rezultatele personal. În ziua testării, clienţii nu au restricţii alimentare sau medicamentoase, însă alcoolul este contraindicat.

 

  • Dacă faceţi parte dintr-o companie care doreşte testarea personalului sau puteţi mobiliza un grup care îşi doreşte verificarea stării de sănătate, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru stabilirea tuturor detaliilor necesare.