Redirecționează 3.5%

Persoane fizice

Banii direcţionaţi de dumneavoastră către Fundaţia Baylor Marea Neagră vor fi folosiţi pentru a susţine continuitatea programului de consiliere şi testare gratuită pentru HIV şi hepatitele virale B şi C a populaţiei generale şi pentru a furniza servicii medicale şi psihosociale de lungă durată persoanelor care suferă de boli infecţioase şi cronice.

Persoanele fizice care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor au posibilitatea, potrivit Codului Fiscal, de a opta pentru direcționarea 3,5% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit. Această acțiune nu costă nimic contribuabilul, dar dacă el nu utilizează suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat.

Pentru anul fiscal 2022, formularul 230 poate fi completat în forma în care îl puteți descărca de aici: Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi din pensii.

Declarația 230 trebuie depusă până la 25 mai.

Formularul vă permite să optați inclusiv pentru distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani.

Direcționarea se poate face simplu, doar prin completarea unui formular și depunerea acestuia la Administrația Fiscală din raza domiciliului legal, până la data de 25 mai 2024 (data înregistrării).

Dacă doreşti informaţii despre cum să direcţionezi 3,5%

Persoanele fizice care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor au posibilitatea, potrivit Codului Fiscal, de a opta pentru direcționarea 3,5% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit.


  Sunt de acord cu termenii și condițiile

  Clear (Semneaza aici olograf / de mana cat mai centrat vertical pentru o incadrare buna.

  Titular cont: Fundația Baylor Marea Neagră
  Cod fiscal: 16810410
  IBAN: RO34 UGBI 0000 0320 1470 2RON
  Banca: Garanti Bank Constanța
  COD SWIFT: UGBIROBU

  Ne puteţi înapoia formularele semnate în original prin poştă sau curier, la adresa str. Prelungirea Liliacului nr. 10, Constanţa sau le puteţi depune la registratura Fundaţiei.

  De asemenea, pentru a stabili împreună o modalitate prin care să ne înapoiaţi formularele semnate în original, ne puteţi contacta la numărul de telefon 0241.691.730.