Programare testare

La Fundația Baylor Marea Neagră te poți testa pentru HIV, hepatita B și hepatita C. Poți alege să te testezi doar pentru o infecție sau poți beneficia de pachetul COMBO, prin testarea pentru cele trei infecții.

REGULI PRIVIND ACCESUL ÎN CLINICĂ

   • Respectați ora programării – orice întârziere atrage după sine anularea testării şi o reprogramare, în funcție de locurile disponibile,
   • Renunțați la însoțitori dacă nu este absolut necesară prezența acestora (în cazul minorilor: tutore, reprezentant legal),
   • Rugaţi însoţitorii care v-au ajutat să ajungeţi la centrul de testare să vă aştepte în curte, să nu aglomerăm sala de aşteptare,
   • Utilizaţi, fără excepţie, protecţiile pentru încălţăminte şi dezinfectantul de mâini disponibile gratuit la intrarea în clădire,
   • Urmaţi instrucţiunile primite de la personalul centrului – recepționer, consilier, personal medical, etc., pe tot parcursul timpului petrecut în centru, privind înregistrarea, așteptarea, completarea diverselor formulare, etc,
   • Pentru scurtarea timpului petrecut în cabinet, completați on-line chestionarul de evaluare a riscului de expunere la hepatite şi/sau infecția cu HIV și prezentați feed-back-ul primit consilierului, în momentul consilierii sau, pe mail, cu o zi înainte,
   • Respectați recomandările referitoare la purtarea măștii sau, solicitați o mască la recepție, în cazul în care prezentați simptome respiratorii (nas înfundat, durere în gât, tuse, etc)

La cabinet se efectuează un simplu test de sânge, atât pentru hepatite, cât și pentru HIV. Dacă ești diagnosticat cu hepatita B/C sau HIV, va trebui să faci față numeroaselor provocări în sistemul medical, dar este mai bine să înfrunți boala, să știi cum să eviți transmiterea infecției către alții și să iei în calcul opțiunile de tratament și strategiile de auto gestionare a bolii cât mai curând posibil.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT PENTRU CEI CARE DORESC SĂ SE PROGRAMEZE LA TESTARE
Gay-Friendly-Home-Inspector-NY
Dacă doriţi să vă faceţi gratuit analizele de HIV şi hepatite B şi C în cadrul serviciului de testare al Fundaţiei Baylor Marea Neagră, una dintre opțiuni este programarea online folosind formularul de mai jos. Când folosiţi sistemul electronic de programare de pe site sau apelați robotul telefonic, ţineţi cont de urmatoarele:

   • Programările se fac doar în limita locurilor disponibile, maxim 60 pe săptămână;
   • Programul Baylor de testare este singurul gratuit din Constanța şi, din acest motiv, este foarte solicitat;
   • Toate cheltuielile necesare desfăşurării acestui program gratuit de testare sunt acoperite 100% din fonduri private obţinute de echipa organizaţiei, din străinătate.

Reţineţi că testarea pentru hepatite nu este o urgenţă şi aşteptarea unei programări câteva săptămâni nu vă afectează. Vă rugăm să reveniţi cu solicitarea până veţi reuşi să vă programaţi.

În cazul în care nu puteţi ajunge la programare, vă rugăm să anunţaţi cu cel putin 24 de ore înainte.
În caz contrar, nu vă vom mai putea programa pentru testarea gratuită în următoarele 6 luni.

În vederea realizării programării online sunt necesare următoarele date personale: nume şi prenume, număr de telefon şi adresa de email.
Acestea sunt folosite pentru rezervarea perioadei alese de dumneavoastră, pentru identificarea persoanei care se prezintă la testare, pentru a vă trimite un mesaj pe email de confirmare a programării la testare şi de a vă contacta telefonic în cazul în care apar modificări în programul serviciului de testare.
Datele personale sunt şterse în ziua imediat următoare zilei în care aveţi programarea la testare, indiferent dacă aţi venit sau nu să vă testaţi.
Datele sunt colectate şi prelucrate cu respectarea prevederilor Regulamentului nr. 679/ 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru a afla mai multe informații despre infecții și pentru a face mai eficientă discuția din cadrul consilierii vă invităm să parcurgeți chestionarul consiliere pretestare.


Vă anunţăm că o programare on-line este valabilă doar DUPĂ CONFIRMAREA primită ca răspuns la solicitarea facută prin formularul de contact de pe site.
Veţi primi un mesaj standard care vă confirmă ziua şi ora programării sau vi se va sugera o alternativă la ora aleasa, în cazul în care exista deja o programare pentru data respectivă.Vă rugăm să VERIFICATI PROGRAMUL CENTRULUI înainte de a trimite programarea.
Persoanele deja CONFIRMATE CA AVÂND HEPATITA B SAU C şi aflate în grija unui medic NU AU NEVOIE să îşi repete testul pentru că analizele de confirmare nu vor fi infirmate de testul rapid.
Vă rugăm să nu luaţi şansa de testare a unei persoane care chiar are nevoie să îşi cunoască diagnosticul.Vă mulţumim,
Echipa Baylor!

 

Programează-te Online pentru o testare rapidă

Nume si prenume:

E-mail:

Telefon:

Sunt de acord cu termenii și condițiile

Programul centrelor de testare

Centrul de excelență

Adresă: Strada Prelungirea Liliacului nr 10, Constanța
Program: 08:30 – 16:30
Programările pentru testare voluntară se fac pentru zilele de luni, miercuri și joi, în intervalul orar 8:30 – 12:00. Fiecare persoană programată are alocată o jumătate de oră pentru consiliere, testare, comunicarea rezultatului. Pentru acest cabinet te poți programa online folosind formularul de contact de aici: https://www.fundatiabaylor.ro/ sau la numărul de telefon 0241 691 730.

Centrul de Asistență și Testare Rapidă din Constanța

Adresă: Policlinica 1 Constanța, B-dul Tomis, Nr. 145, Constanța 900591
Program: 13:00 – 16:00
Programările pentru testare voluntară se fac pentru zilele de luni, miercuri și joi, în intervalul orar 13:00 – 16:00. Fiecare persoană programată are alocată o jumătate de oră pentru consiliere, testare, comunicarea rezultatului. Pentru acest cabinet te poți programa online folosind formularul de contact de aici: https://www.fundatiabaylor.ro/ sau la numărul de telefon 0241 691 730.