Apariții media

18 ianuarie 2023
Mihaela Bogdan, director de programe și Elena Costi, psiholog, au fost invitatele Mihaelei Andrei la emisiunea „Tema zilei”, la Radio Constanța. Colegele noastre ai vorbit despre infecțiile cronice cu HIV și cu virusurile hepatitice B și C, despre evoluția numărului de infecții așa cum rezultă din datele colectate în programul de testare gratuită și voluntară derulat de Fundație din 2007 și despre prioritățile echipei în asistența pe termen lung pacienților cu infecții cronice. Ascultătorii emisiunii au putut afla care sunt noile provocări în ceea ce privește calitatea vieții persoanelor care trăiesc cu infecții cronice odată cu îmbătrânirea și cu instalarea unor alte boli cronice. Aici puteți asculta întreaga emisiune.

13 decembrie 2018

Ștefania Mihale, invitata realizatoarei de emisiuni pe teme de sănătate Carmen Sandu, explică la Radio Constanța de ce a fost necesar ca Fundația să desfășoare un amplu proiect de recuperare a vaccinării BCG pentru copiii persoanelor care trăiesc cu HIV, care sunt criteriile de eligibilitate în vederea vaccinării și de ce acești copii fac parte dintr-o grupă aflată la risc. Aflați din înregistarea intervenției colegei noastre și despre testarea copiilor care au beneficiat de acest program, în vederea eliminării suspiciunilor cu privire la expunerea la tuberculoză.

23 noiembrie 2018

Invitat al realizatoarei radio Carmen Sandu la Radio Constanța, medicul primar pneumolog Emanoil Vasiliu, vorbește despre prevenirea, controlul și tratamentul tuberculozei. Aflați din înregistrarea întervenției colegului nostru care sunt noutățile pe care le aduce legea TBC, care sunt drepturile suplimentare ale pacientului, dar și obligațiile acestuia. Dr. Vasiliu mai vorbește și despre tuberculoza multidrog rezistentă, care sunt comportamentele care conduc la aceasta, dar și despre modul în care persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA și beneficiază de servicii medicale și psihosociale pe termen lung la Fundația Baylor Marea Neagră sunt ajutate să prevină tuberculoza sau să trateze cu succes această coinfecție.

10 octombrie 2018

Într-o intervenție la Radio Constanța, Carmen Sandu prezintă broșura „11 căi de luptă împotriva depresiei” editată de echipa Fundației Baylor Marea Neagră. Instrumentul este destinat persoanelor care trăiesc cu infecții cronice și care se cronfruntă, în procent mai mare decât populația generală, cu această afecțiune. Ghidul este unul foarte prietenos, este accesibil atât în format electronic cât și tipărit, fiind pus gratuit la dispoziția beneficiarilor serviciilor de îngrijire pe termen lung. Beneficiarii găsesc în paginile sale sfaturi practice ușor de reținut și de pus în practică.

24 februarie, 2016

Cei mai tari vloggeri din Romania au urcat pe scena Maritimo Shopping Center sa sustina cu prezenta lor campania umanitara ”Am nevoie de lapte” din cadrul proiectului Copiii Pretiosi, proiect demarat de fundatia Baylor Marea-Neagra. Initiativa a fost prezentata la Antena 1 de Constanta.

21 iulie, 2015

Știre la Radio Constanța, despre noile echipamente ale cabinetului de stomatologie, din cadrul Centrului de Excelență Baylor.

25 septembrie, 2015

Anunt la Radio Sky si Doina cu privire la intalnirile grupurilor de informare de la Baylor.

29 august, 2014

Emisiunea Exercitiul de civism, realizata de Auris Luca, la Radio Sky, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Hepatitei, in care s-a discutat despre proiectul de testare si ingrijire pe termen lung pentru hepatite, lansat de Fundatia Baylor.

27 martie, 2014

Directorul de programe Stefania Mihale, intr-un interviu realizat de Carmen Sandu, la Radio Constanta, despre proiectul TB Guard.

18 martie, 2014

Realizatorul Radio Constanta, Carmen Sandu, intr-un interviu cu Ana-Maria Schweitzer, directorul executiv al Fundatiei Baylor, despre extinderea donatiilor de medicamente si consumabile sanitare catre spitale din intreaga tara.

3 decembrie, 2013

Stire aparuta pe 3 decembrie in emisiunea Reporter de la TV Neptun

1 decembrie, 2013

Stire aparuta in emisiunea Reporter de la TV Neptun, pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta Impotriva HIV/SIDA.

19 noiembrie, 2013

Stire aparuta in emisiunea Reporter de la TV Neptun, din 19 noiembrie, despre „Copiii pretiosi” ai beneficiarelor Fundatiei Baylor

14 noiembrie, 2011

Realizatorul Sky FM Auris Luca, intr-un interviu cu psihologul clinician al Baylor Luiza Vlahopol, despre modalitatile in care psihologul poate ajuta pacientii infectati cu HIV.

10 noiembrie, 2011

Emisiunea Exercitiu de Civism, de la Sky Fm, gazduieste o discutie cu Ana-Maria Schweitzer despre programele Baylor: programul de testare si programul de la Centrul de Excelenta Clinca HIV.

8 februarie, 2011

Inotatorul olimpic Razvan Florea sustine campania „2% pentru Baylor, 2% pentru excelenta”. Dna Auris Luca, Sky FM Radio, ii ofera lui Razvan ocazia de a impartasi ascultatorilor motivele care l-au indemnat sa fie ambasadorul acestei campanii. Ascultati partea 1.

17 noiembrie, 2010

Realizatorii emisiunii „Apel de urgenta”, de la Neptun TV, au petrecut o intreaga zi pe teren cu echipa Baylor. Afla din acest reportaj ce facem noi, pentru cine si de ce.