Apariții media

24 februarie, 2016

Cei mai tari vloggeri din Romania au urcat pe scena Maritimo Shopping Center sa sustina cu prezenta lor campania umanitara ”Am nevoie de lapte” din cadrul proiectului Copiii Pretiosi, proiect demarat de fundatia Baylor Marea-Neagra. Initiativa a fost prezentata la Antena 1 de Constanta.

21 iulie, 2015

Știre la Radio Constanța, despre noile echipamente ale cabinetului de stomatologie, din cadrul Centrului de Excelență Baylor.

25 septembrie, 2015

Anunt la Radio Sky si Doina cu privire la intalnirile grupurilor de informare de la Baylor.

29 august, 2014

Emisiunea Exercitiul de civism, realizata de Auris Luca, la Radio Sky, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Hepatitei, in care s-a discutat despre proiectul de testare si ingrijire pe termen lung pentru hepatite, lansat de Fundatia Baylor.

27 martie, 2014

Directorul de programe Stefania Mihale, intr-un interviu realizat de Carmen Sandu, la Radio Constanta, despre proiectul TB Guard.

18 martie, 2014

Realizatorul Radio Constanta, Carmen Sandu, intr-un interviu cu Ana-Maria Schweitzer, directorul executiv al Fundatiei Baylor, despre extinderea donatiilor de medicamente si consumabile sanitare catre spitale din intreaga tara.

3 decembrie, 2013

Stire aparuta pe 3 decembrie in emisiunea Reporter de la TV Neptun

1 decembrie, 2013

Stire aparuta in emisiunea Reporter de la TV Neptun, pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta Impotriva HIV/SIDA.

19 noiembrie, 2013

Stire aparuta in emisiunea Reporter de la TV Neptun, din 19 noiembrie, despre „Copiii pretiosi” ai beneficiarelor Fundatiei Baylor

14 noiembrie, 2011

Realizatorul Sky FM Auris Luca, intr-un interviu cu psihologul clinician al Baylor Luiza Vlahopol, despre modalitatile in care psihologul poate ajuta pacientii infectati cu HIV.

10 noiembrie, 2011

Emisiunea Exercitiu de Civism, de la Sky Fm, gazduieste o discutie cu Ana-Maria Schweitzer despre programele Baylor: programul de testare si programul de la Centrul de Excelenta Clinca HIV.

8 februarie, 2011

Inotatorul olimpic Razvan Florea sustine campania „2% pentru Baylor, 2% pentru excelenta”. Dna Auris Luca, Sky FM Radio, ii ofera lui Razvan ocazia de a impartasi ascultatorilor motivele care l-au indemnat sa fie ambasadorul acestei campanii. Ascultati partea 1.

17 noiembrie, 2010

Realizatorii emisiunii „Apel de urgenta”, de la Neptun TV, au petrecut o intreaga zi pe teren cu echipa Baylor. Afla din acest reportaj ce facem noi, pentru cine si de ce.