Prima pagină » Garanția serviciilor de instruire

Garanția serviciilor de instruire

Fundația Baylor Marea Neagră în calitate de Prestator are datoria:

  • Să respecte legea și deontologia profesională, lucrând numai în interesul beneficiarului, cu bună credință, la capacitatea și eficiența sa maximă.
  • Să păstreze confidențialitatea și secretul profesional.

Pe https://www.fundatiabaylor.ro puteți achiziționa atât produse fizice (cărți), cât și servicii de instruire – cursuri video online sau cu prezență fizică).

Servicii de instruire

Persoana care a achiziționat un curs pe site-ul Fundației Baylor Marea Neagră are dreptul să notifice în scris vânzătorul că renunță la serviciul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucrătoare de la efectuarea plății în cazul în care nu s-a conectat la platforma online și nu a parcurs minimum un modul din pachetul de curs achiziționat.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Fundația Baylor Marea Neagră nu este responsabilă pentru daunele care vă sunt cauzate prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Fundației Baylor Marea Neagră, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorul site-ului. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu dreptul român.

Disponibilitatea serviciului

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website, fără a emite o notificare prealabilă, individuală sau generală. Pentru serviciile de instruire online sau pentru componenta online a cursurilor care includ și un modul cu prezență fizică, la sediul Fundației Baylor Marea Neagră, livrarea consta in primirea unei notificări pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, împreuna cu informațiile necesare pentru conectare (link, cod, parolă, alte informații necesare).

Notificarea se primește pe e-mail în maximum 24 de ore după înregistrarea plății comenzii.