Fi alături de cei care chiar au nevoie de ajutor

Educaţie medicală continuă

Baylor luptă împotriva discriminării din sistemul medical prin oferirea continuă de informații corecte despre infecția cu HIV și hepatitele B și C. Primul pas spre eliminarea discriminării pe care persoanele care au aceste boli o întâmpină câteodată este să ne asigurăm că toate cadrele medicale din Dobrogea și specialiștii care colaborează cu aceștia, medici,  asistente medicale, psihologi și asistenți sociali au informațiile corecte de care au nevoie atunci când sunt față în față cu un pacient cu un astfel de diagnostic.

Astfel fundaţia Baylor Marea Neagră organizează simpozioane, cursuri de perfecţionare profesională  și de educație medicală continuă în cadrul cărora specialiștii Baylor sau colaboratori prezintă participanților cele mai noi informații din domeniu.

Donează 40 de lei, costul pentru fiecare participant la cursurile organizate de Fundaţia Baylor pentru fiecare participant la aceste cursuri (costul include: taxe de acreditare ca furnizor de instruire, taxe pentru creditarea cursurilor, protocol, chirie sală de curs, etc).

Donează

Fi alături de cei care chiar au nevoie de ajutor