E timpul pentru 2%

Dragii nostri,

Anul acesta, mai mult decat oricand, campania de 2% este teribil de importanta pentru omenii pe care ii ajuta Baylor. Avem nevoie de aceste fonduri pentru a asigura continuitatea programelor pe care le derulam sub umbrela Centrului de Excelenta – Clinica Baylor. De aceste programe depind cca 1000 de beneficiari directi, fara a lua in calcul cele aproape 7000 de persoane care beneficiaza anual de serviciul de testare rapida, gratuita si confidentiala.

Directionarea a 2% nu reprezinta o donatie, ci o facilitate fiscala fara costuri pentru persoana care alege sa-si exercite acest drept. Prin completarea formularelor 230 sau 200 in functie de sursa de venit, o persoana alege un ONG pentru care ofera 2% din impozitul pe venit deja virat la stat in 2011.

Persoanele care au venituri doar din salarii completeaza doar formularul 230 cu datele personale si semnatura.

Persoanele care au venituri si din alte surse (inchirieri, profesii liberale, drepturi de autor, s.a.m.d.) au obligatia de a depune la Administratiile finaciare de care apartin, formularul 200. Si acesta are o rubrica de directionare a 2%. Formularul pe care vi-l propunem, are deja completat acest camp. Folositi acest formular, completati-l ca de obicei si depuneti-l la Administratia financiara.

O singura persoana poate completa ambele formulare in situatia in care are venituri si din salarii si din alte surse.

Nu lasa statul roman sa se ocupe de oprirea bolilor infectioase, pentru ca nu este pe lista de prioritati. Fa-o tu si fa-o acum! E simplu si nu te costa nimic. Completeaza formularul si trimite-l la administratia financiara  sau trimite-l la Centrul de Excelenta Baylor din Str. Prelungirea Liliacului nr. 10, judetul Constanta. Ne vom ocupa noi ca formularul tau sa fie depus. Va multumim!

Share

Articole similare