Echipa Baylor a vizitat sediul central al AmeriCares

Constanța, România – Reprezentanți ai Fundației Baylor au vizitat recent sediul AmeriCares din Connecticut, pentru a învăța mai multe despre modul de lucru de aici și pentru a face cunoștință cu noua conducere a organizației. Echipa Baylor a avut posibilitatea să vadă cum lucrează partenerii de peste 10 ani ai Baylor și să învețe modele de bune practici în desfășurarea programelor de susținere a sistemului de sănătate.

„Vizita în Statele Unite ale Americii, la partenerii noștri de tradiție, AmeriCares, ne-a dat prilejul să învățăm o lecție despre cum ar trebui să se desfășoare o activitate la cele mai înalte standarde de calitate,” a declarat Monica Frangeti, Manager financiar în cadrul Fundației Baylor Marea Neagră, după vizita din octombrie. „Aici am văzut cum sunt puse în aplicare cu un înalt profesionalism principii și proceduri de lucru și am înțeles cum, plecând de la aceste modele, ne putem eficientiza și noi activitatea din România.”

De asemenea, tot cu această ocazie echipa Baylor a putut vedea clinica mobilă a organizației, care oferă gratuit asistență medicală persoanelor neasigurate din Stamford și a aflat că prin intermediul clinicilor mobile ale AmeriCares se acordă îngrijiri medicale și locuitorilor din alte trei orașe din Connecticut. Deși AmeriCares este unul dintre partenerii vechi ai Fundației Baylor este pentru prima dată când o echipă de la Centrul de Excelență vizitează sediul central din Stamford al organizației.

„Pentru mine vizita în Stamford a reprezentat o experiență de neuitat. Modul de lucru al americanilor este complet diferit de al nostru și am avut multe de împărtășit unii altora”, a spus Adelina Negulescu, Ofițer donații în cadrul Fundației Baylor. “Ei au înțeles astfel care sunt nevoile noastre actuale și am stabilit împreună un plan comun de acțiune pe viitor.”

În ultimii 10 ani Ameri Cares a sprijinit programele de sănătate ale Baylor Romania cu donații în valoare de 41 milioane de dolari, care constau în medicamente antiretrovirale, antiinfecțioase și suplimente nutritive.

„Ameri Cares a avut norocul, începând din 2004, de a avea un parteneriat puternic cu Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța și de a beneficia de munca Baylor în România”, a spus Dmitriy Popov, coordonatorul parteneriatului cu AmeriCares în România. “Suntem nerăbdători să continuăm colaborarea pentru a putea ajuta mai multe persoane aflate în dificultate”.

Share

Articole similare