Este simplu să donezi pentru a sprijini activitatea Fundaţiei Baylor!

Dacă eşti client Garanti Bank ne poţi sprijini pentru a ajuta cât mai multe persoane infectate cu HIV sau cu virusuri hepatitice. Este uşor! Intri în contul Garanti Online şi alegi să donezi lunar suma cu care doreşti să contribui la ajutorarea persoanelor afectate de bolile infecţioase. Este o procedură uşoară, care nu necesită mult timp. Câteva minute dintr-o zi de-a ta pot salva o viaţă!

Pacienţii noştri au nevoie de ajutor, iar noi le oferim mai multe analize gratuite, care nu sunt decontate de sistemul public de asigurări de sănătate.  Viaţa lor depinde şi de noi, iar orice ajutor este rezultatul unui efort colectiv.

În ultimii 10 ani, peste 65.000 de dobrogeni s-au testat gratuit la Baylor. Aproape 66.000 de oameni care au luat-o de la zero: au ştiu dacă AU sau dacă NU AU HIV, hepatita virală B sau hepatita virală C. Pentru aproape 5.000 dintre ei, „POZITIV” a devenit negativ, adică un diagnostic de boală cronică. Numai în 2017, din peste 6.000 de testări gratuite efectuate în cabinetele Baylor, aproximativ 500 de rezultate au fost reactive, cele mai multe la virusul hepatitic B.

În ultimii patru ani, Fundaţia Baylor a preluat în îngrijire peste 2.400 de pacienţi infectaţi cu HIV, virusul hepatitic B şi virusul hepatitic C.

În mod GRATUIT.

La Fundaţia Baylor, procesul de testare gratuită include şi o componentă de informare. Beneficiarii programului de Consiliere şi Testare Voluntară află cum se pot infecta cu HIV şi hepatitele virale B şi C, cum pot preveni îmbolnăvirea şi dacă s-au aflat în situaţii de risc.  Ştiu ce să-şi înveţe copiii să nu facă, ştiu cum să-i ferească pe cei din jurul lor de boală. Un diagnostic aflat la TIMP, accesul rapid la TRATAMENT, SPERANŢĂ, VIAŢĂ – toate se pot obține printr-o simplă TESTARE.

Dacă nu eşti cleint Garanti Bank poţi dona pentru Fundaţia Baylor Marea neagră în contul IBAN: RO34 UGBI 0000 0320 1470 2RON sau pe http://baylor.ro/doneaza.

 

Share

Articole similare