Fundatia Baylor Romania multumeste comunitatii: Peste 650 de persoane au donat 2% din impozitul pe venit pentru o comunitate mai educata si mai sanatoasa

Fundatia Baylor Romania doreste sa le multumeasca tuturor celor care au inteles si au raspuns mesajului Campaniei 2% Baylor din acest an, intitulata „Ajuta 5 oameni fara nici un efort”.  Prin campania recent incheiata, peste 650 de persoane au redirectionat 2% din impozitul lor pe venit organizatiei noastre, fapt ce ne demonstreaza ca suntem sustinuti si apreciati.

Fiecare persoana care a redirectionat 2% din impozitul sau pe venit Fundatiei Baylor Romania va ajuta 5 persoane sa fie testate si consiliate gratuit, rapid si confidential pentru Hepatita B, Hepatita C sau HIV in unul dintre Centrele de testare aflate in Constanta sau Tulcea.Anul trecut aproape jumatate din testele folosite la Cabinetele de testare rapida pentru HIV si hepatite din Dobrogea au putut fi cumparate datorita celor care au redirectionat 2% din impozitul pe venit catre Baylor. Acest lucru inseamna ca peste 2500 de persoane au fost testate multumita celor care au inteles si recunoscut astfel importanta Centrelor Baylor.

Anul acesta am constatat cu uimire si recunostinta ca am primit sprijinul multor romani care locuiesc in afara Dobrogei, din intreaga tara. Am primit cereri de redirectionare a 2% din impozitul pe venit  din: Constanta, Ovidiu, Navodari, Lumina, Medgidia, Mangalia, Harsova precum si din localitati aflate in judetele Vaslui, Arges, Tulcea, Ialomita, Neamt, Botosani, Buzau si Suceava.

Mai multe informatii despre proiectele Baylor, finalizate sau in desfasurare, puteti gasi si pe site-urile noastre: www.fundatiabaylor.ro, www.fundatiabaylor.ro, www.test-HIV.ro, www.test-hepatita.ro, www.excelenta-HIV.ro.

Share

Articole similare