Oaspeţi de seamă la Baylor

Săptămâna trecută ne-a oferit o rară succesiune de momente în care am avut privilegiul de a ne da seama că lucrurile au evoluat pozitiv pentru cei cărora Fundaţia Baylor Marea Neagră le oferă servicii medicale şi psihosociale pe termen lung.

De la anxietatea începuturilor până la succesele neașteptate

Pentru câteva zile, Centrul Clinic de Excelență Baylor a avut doi invitați speciali: Taylor L. Napier Earle, manager de proiect pentru sănătate globală la Spitalul Pediatric din Houston şi Smiley Pool, fotojurnalist voluntar la Reţeaua Internaţională Baylor (Baylor College of Medicine International Pediatric AIDS Initiative at Texas Children’s Hospital, BIPAI).

Echipa din Constanța a apreciat vizita ca pe un prilej de a prezenta cele mai recente rezultate.

Colegii care au fost aici de la fondarea organizaţiei s-au bucurat să treacă în revistă cazuri care pot fi considerate acum de succes, dar care, în urmă cu un deceniu, ar fi fost greu de imaginat.

@ TaylorL.NapierEarle, mulțumim pentru că ne-ai oferit prilejul de a afla unde se poziţionează Fundaţia Baylor Marea Neagră în rețeaua BIPAI!

@ SmileyPool, mulţumim pentru munca de a documenta evoluţia înregistrată de serviciile de îngrijire din Constanţa, pentru implicarea şi prezenţa constante alături de echipa Baylor Marea Neagră!

Share

Articole similare