Peste 20.000 de persoane din întreaga țară au beneficiat în 2014 de ajutorul Baylor

De asemenea peste 850 de persoane au fost asistate medical și psihosocial și peste 800 de profesioniști din domeniul medical au beneficiat de cursurile de educație medicală continuă. În plus, prin intermediul unei piese de teatru de păpuși pusă în scenă de voluntarii Baylor peste 1000 de copii din grădinițe din județul Constanța au aflat cum să lupte cu microbii folosind periuța, pasta de dinți, săpunul și pieptenele.

Tot în acest an, cu sprijinul Fundației AmeriCares, aproximativ 10.000 de persoane au beneficiat de donații de medicamente, materiale sanitare și suplimente nutritive.

O altă realizare cu care ne mândrim este parteneriatul cu AbbVie Foundation care ne-a dat posibilitatea să demarăm proiectul de Testare și îngrijire pe termen lung pentru hepatite și HIV, proiect ce se apropie de împlinirea unui an.

„Bilanțul de sfârșit de an, ne arată că în 2014 am investit peste 5 milioane de dolari în sănătate și am ajutat peste 20 de mii de oameni. Sunt extrem de recunoscătoare echipei Baylor pentru munca depusă. Gândul meu bun se îndreaptă, de asemenea, către pacienții afectați de boli infecțioase care sunt îngrijiți la Centrul de Excelență Clinică. Baylor a făcut echipă cu finanțatori deosebiți, care ne-au ajutat să fim mai aproape de misiunea noastră, aceea de a trăi într-o comunitate capabilă sa prevină și sa trateze bolile infecțioase. Mulțumim în mod deosebit AbbVie Foundation, SUA care a asigurat mai mult de două treimi din fondurile necesare implementării proiectelor noastre.”, a declarat directorul executiv al Fundației Baylor Marea Neagră, Ana-Maria Schweitzer

Pentru 2015 ne dorim să facem mai multe și acest lucru va fi posibil doar dacă vă vom avea în continuare alături.

Vă mulțumim și vă urăm tuturor un an nou fericit și un sincer ”La mulţi ani!”