Premii pentru voluntari!

Gala Voluntarilor, care a avut loc pe 5 decembrie 2011 in incinta Pavilionului Expozitional Constanta, a fost o ocazie pentru Fundatia Baylor Marea Neagra de a nominaliza voluntarii care s-au evidentiat in anul 2011 prin implicarea in activitatile organizatiei. Le multumim inca o data lui Mihai Mosneagu (locul 1), Irinei Pitilina (locul 2), Daniel Martac (locul 3) si Elenei Musat (cel mai creativ voluntar de la Baylor) si ii felicitam pentru munca lor la Baylor.

Nu putem sa nu ii amintim si pe cativa dintre castigatorii serii: Alaturi de Voi a castigat la categoria Voluntarului Anului in Constanta si Mare Nostrum care au fost castigatorii serii cu trei premii: organizatia anului, coordonatorul de voluntari al anului si voluntarul cel mai creativ din Constanta.

Multumim Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta si organizatiei CENTRAS Constanta pentru organizare. Uram „La multi ani!” CENTRAS Constanta, care a implinit 10 de existenta si le multumim pentru asistenta acordata in desfasurarea proiectelor Baylor.

Share

Articole similare