Puneţi-l pe 2% în slujba sănătăţii!

 

 

Începem cu multe mulțumiri la adresa celor care deja, de mulţi ani, redirecționează 2% din impozitul pe venit către Fundaţia Baylor Marea Neagră.

Redirecţionând 2% din impozitul pe venit către Fundaţia Baylor Marea Neagră aveţi garanţia că banii vor lucra împotriva bolilor infecţioase şi cronice!

Redirecţionând 2%  către Fundaţia Baylor:

  • asiguraţi 5 testări gratuite pentru HIV, hepatita B şi hepatita C;
  • permiteţi unui pacient cu HIV sau hepatită să fie îngrijit la Centrul de Excelenţă Clinică  Baylor;
  • ne ajutaţi să informăm un număr cât mai mare de persoane despre serviciile gratuite pe care le pot primi la clinica noastră.

Ştim că vă doriţi sănătate pentru dumneavoastră, pentru cei dragi, pentru comunitate. Acest lucru este posibil! În 2018, Fundaţia Baylor Marea Neagră a oferit servicii medicale şi psihosociale de 512.000 lei pentru comunităţile din Dobrogea, a testat gratuit aproape 8.000 de persoane şi a oferit servicii medicale şi psihosociale pentru aproape 700 de persoane.

Susţineţi testarea, tratamentul, informarea şi educaţia pentru sănătate! Nu vă costă nimic!

Cum? E simplu:

Completați cu datele personale cererea 230 dacă aţi obţinut venituri din salarii în 2018. Formularul 230 poate fi descărcat, deja completat cu datele Fundaţiei, de pe site-ul nostru,

sau completaţi online Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (OPANAF 49/2019) pentru a direcţiona către noi  2% din alte venituri (închirieri, profesii liberale, drepturi de autor, ș.a.m.d.). Formularul poate fi accesat aici: Spaţiul Privat Virtual aflat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

 

Depuneți formularul sau trimiteți-l prin scrisoare recomandată către Administrația Finanțelor Publice de domiciliu, până la data de 15 martie 2019,

sau înapoiaţi formularele semnate în original prin poştă sau curier, la adresa str. Prelungirea Liliacului nr. 10, Constanţa sau le puteţi depune la registratura Fundaţiei,

ori stabiliţi împreună cu noi care este modalitate cea mai convenabilă prin care să ne înapoiaţi formularele semnate, în original, dacă ne contactaţi la numărul de telefon 0241 691 730 sau dacă luaţi direct legătura cu colegele noastre: Valentina Măturoi, 0721 358 612, sau Cristina Măiceanu, 0721 286 769.

Fundaţia Baylor ajută comunitatea să dezvolte servicii eficiente de prevenire şi îngrijire a bolilor infecţioase şi cronice. Activitatea noastră reflectă un angajament social de durată pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile din Dobrogea. Fundația Baylor Marea Neagră a fost înființată în 2004 şi continuă să dezvolte oferta de servicii gratuite oferite prin intermediul Centrului de Excelenţă Clinică Baylor, care cuprind: prevenirea transmiterii infecției cu HIV de la mamă la copil, prevenirea transmiterii infecției în cuplu, susținerea în administrarea corectă a tratamentului, stomatologie, obstetrică, ginecologie și planificare familială, pneumoftiziologie, psihologie, asistență socială, testare HIV, hepatita B si C, Papanicolau, RH sanguin, boli transmisibile sexual, testare sarcină, consiliere pentru sănătate și pentru găsirea unui loc de muncă, vizite la domiciliu și suport în comunitate, farmacie și laborator, cardiologie primară, psihiatrie. Fundaţia deţine trei cabinete de testare pentru HIV și hepatita B și C în regiunea Dobrogea şi un laborator mobil.

Vă mulțumim! Împreună putem ajuta comunitatea să oprească transmiterea unor infecţii grave cum sunt HIV şi hepatitele virale.

Urmăriţi noutăţile pe site-ul nostru, şi
abonaţi-
vă la newsletter-ul Fundaţiei Baylor.
Urmăriţi-ne pe YouTube
pe Linked In
pe Facebook, aici sau aici
şi pe Twitter

Share

Articole similare