Secretariatul Baylor se mută online

Vă informăm că, din cauza lipsei echipamentelor individuale de protecție, Fundația Baylor Marea Neagră nu își mai poate desfășura activitatea în condiții de siguranță pentru pacienți și pentru personalul propriu.

Ne aflăm pe listele de așteptare pentru achiziționarea de echipamente de protecție standard și, până la rezolvarea acestei situații, suntem nevoiți să întrerupem temporar activitățile cu beneficiarii. La Centrul de Excelență Clinică se va asigura continuitate doar pentru desfășurarea activității administrative, cu un număr redus de persoane.

Pacienții ne pot contacta și oferim consiliere virtuală (telefonică și prin internet) celor care au nevoie de noi. Gasiți informații în acest sens pe pagina noastră de facebook și pe pagina www.fundatiabaylor.ro.

Facem acest lucru pentru a putea proteja toate persoanele care apelează la serviciile noastre.

Serviciile medicale și psihosociale pentru persoanele cu HIV și hepatite, precum și testările rapide vor fi reluate de îndată ce comenzile de măști chirurgicale și alte materiale de protecție vor putea fi onorate de furnizori.

Regretăm neplăcerile pe care această decizie le pot produce și planificăm să putem relua activitatea în cel mai scurt timp.

Activitatea cabinetului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase care funcționează în cadrul Centrului de Excelență Clinică Baylor nu face obiectul prezentei notificări, urmând să se desfășoare conform dispoziției instituției de care aparține.

Sunteți pacient sau beneficiar al serviciilor Fundației Baylor?
Contactați-ne prin intermediul Secretariatului online Baylor

 

Share

Articole similare