Si totusi exista minuni

Pentru ca ele sunt facute de catre oameni. Oamenii au facut  posibil pentru copii sa fie sanatosi chiar daca parintii lor sunt infectati cu HIV. Pentru ca posibilitatea sa devina realitate este obligatoriu ca nou-nascutul sa fie alimentat cu lapte praf.

Noi, la Baylor, mai puteam asigura laptele pentru Copiii Pretiosi, doar pana la sfarsitul acestei luni. In ciuda eforturilor de a gasi parteneri care sa poata sustine aceasta componenta a proiectului, zilele treceau si stocul disparea sub ochii nostri.

Si apoi un om, cu o functie de conducere, a inteles ca nu este vorba de un proiect, ci despre vieti omenesti. Si miracolul s-a infaptuit. Am primit de la Danone Baby Nutrition Romania laptele praf necesar copiilor, expusi riscului de infectare cu HIV pentru o perioada de 12 luni. Tot ei au oferit si cereale pentru diversificarea alimentatiei copiilor. Multumim Danone Baby Nutrition Romania (Milupa)! Si datorita gestului vostru, vom putea ca peste ani sa privim acesti copii si sa vedem in ei miraculosul: au invins un virus mortal, au strans laolata oameni de valoare, au aratat fara tagada ca minunile exista doar pentru ca exista oameni dispusi sa le infaptuiasca.

Share

Articole similare