Un Ecograf Nou pentru Gravidele de la Baylor

„A&D Pharma pretuieste viata si sanatatea si de aceea ne implicam activ in viata comunitatilor unde activam. Domeniile prioritate catre care ne indreptam atentia sunt sanatatea si educatia pentru sanatate, prevenirea violentei domestice si promovarea drepturilor omului. ”

Marturisesc ca experienta m-a facut sa fiu sceptica cand citesc astfel de cuvinte si pot sa inteleg orice om care are o atitudine similara. Si totusi ”scepticismul este inceputul credintei” (Oscar Wilde). Atunci cand in mod constant ma aflu in contexte in care aflu ca aceste vorbe de fapt, doar descriu realitatea, incep sa am un respect profund. Au aflat de nevoi reale ale oamenilor si au oferit solutii reale. Datorita A&D Pharma si Fundatiei SENSIBLU, acum avem un ecograf nou, care permite o monitorizare complexa a starii de sanatate a peste 500 de femei. Acest ecograf, va face mult mai mult de atat … va oferi, anual, sanse in plus pentru aproximativ 20 de copii de a se naste sanatosi. Intr-adevar, A&D Pharma pretuieste viata, iar Baylor pretuieste acest nou parteneriat nascut pentru sustinerea proiectului „Copiii Pretiosi„.

Oamenii nu stiu…

  • Ca nimic nu este gratuit. Cineva plateste mereu. Oare cum? Oare cine?
  • Ca sanatatea nu este un drept, ci un privilegiu. Cine are puterea de a acorda astfel de privilegii?
  • Ca viata iti cere sa te lupti pentru ea…uneori chiar si cu persoana a carei viata e amenintata. Dar daca te lupti cu un om, pentru viata lui, cine iti sta tie alaturi?

Oamenii nu stiu ca este greu sa faci bine. Presupune timp, respect, implicare, atentie, grija, resurse sufletesti si materiale si disponibilitatea de a le imparti cu altii si intelepciunea de a alege dintre toti, pe cei care vor putea sa schimbe cu adevarat ceva. Atunci cand poti sa ajuti, ai datoria de a alege bine.

Oamenii nu stiu ca ajutorul real este o investitie cu rezultate concrete .
Oamenii nu stiu, ca atunci cand esti ajutat, ai cea mai mare raspundere dintre toate: esti raspunzator pentru ceea ce faci cu ajutorul primit.
Oamenii nu stiu ca banii sunt ca si un cutit: poti pregati cu el cea mai grozava salata, sau poti lua cu el viata cuiva. La sfarsit…nu cutitul este raspunzator !

Oamenii nu stiu ca mereu, este vorba despre oameni: oameni care fac ceva si oameni care traiesc consecintele. Asa cum sunt si oamenii de la A&D Pharma si Fundatia SENSIBLU: „Happy to be here”!

Share

Articole similare