Încheiem anul cu Optimism

Fundaţia Baylor Marea Neagră anunţă apariţia celei de-a 33-a ediţii a revistei Optimism.

Cea din urmă ediţie a lui 2017 face un sumar al activităţii Fundaţiei Baylor Marea Neagră în ultima perioadă. Puteţi afla informaţii despre noul scaun stomatologic achiziţionat pentru a putea oferi pacienţilor infectaţi cu HIV servicii la standarde cât mai ridicate sau despre întâlnirea reţelei BIPAI de anul acesta, care a avut loc în Africa de Sud. De asemenea, o puteţi cunoaşte pe colega noastră Ştefania Mihale, directorul de dezvoltare proiecte medicale al Fundaţiei Baylor Marea Neagră.

În ediţia nr. 33 a Revistei Optimism anunţăm şi retragerea din activitate a doamnei dr. Rodica Mătuşa, un reper de profesionalism şi de bunătate pentru noi toţi, un membru al echipei care ne va lipsi nespus, chiar dacă ştim că ne va fi mereu alături.

Acţiunile desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicilor, Săptămânii Europene a Testării sau împlinirii a 10 ani de la înfiinţarea serviciului de testare gratuită la Baylor puteţi citi, de asemenea, în revista noastră.

Coperta vă transmite mesajul nostru, lansat pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva HIV/SIDA: „Noi îmbrăţişăm, NU discriminăm!”.

Mai multe materiale interesante găsiţi în Revista Optimism, pe care o puteţi citi aici: https://joom.ag/4dGL

Share

Articole similare