Inotatorul Razvan Florea alaturi de Baylor !

Razvan Florea, medaliat olimpic la inot, sustine campania 2% pentru Centrul de Excelenta Baylor. Razvan a ales sa sustina actiunile Baylor din dorinta de a trai intr-o lume mai sanatoasa, în care hepatitele, infecția cu HIV și tuberculoza sa fie povești din trecut pe care să le spunem copiilor.

Fondurile stranse prin mecanismul 2% suplinesc fondurile pe care le strangem prin alte metode si ne permit sa preluam cazuri suplimentare, ori de cate ori este nevoie. Cu ajutorul donatiilor am ajutat:

  • 120 copii să aibă viață normală în locul celei de persoană infectată cu HIV. Până în prezent 100% din gravidele infectate cu HIV și asistate de echipa Baylor au copii sănătoși;
  • Peste 21.000 de persoane să se testeze rapid, gratuit și confidențial pentru depistarea bolilor infecțioase;
  •  Mai mult de 1000 de persoane  cu boli infecțioase să fie sprijinite, în 2011, de medicii și psihologii de la Baylor pentru a trăi mai bine;
  • Peste 1200 de cadre medicale, să fie instruite, doar în 2011,  în privința bolilor infecțioase

 Poti sa ne ajuti si tu! Fii alaturi de noi, descarca, completeaza si semneaza formularul pentru 2%. Si spune-le si prietenilor tau, chiar avem nevoie de fiecare formular in parte! Iti multumim, in numele tuturor pacientilor !

Share

Articole similare