Moş Crăciun a venit din nou la Baylor cu ajutorul angajaţilor OMV Petrom

Şi în acest an, Moşul a adus cadouri pentru 35 de copii cu vârste între 3 şi 12 ani care provin din familii afectate de HIV din tot judeţul Constanţa. „Fii şi tu Moş Crăciun” este cel mai longeviv proiect de responsabilitate socială al OMV Petrom, în care voluntarii OMV Petrom au ocazia să răspundă dorinţelor mărturisite de copii. La Fundaţia Baylor Marea Neagră, angajaţii OMV Petrom scriu povestea bucuriei copiilor din 2011.

Copiii ştiu că daruri din sacul Moşului poposesc şi la Centrul de Excelenţă Clinică Baylor, aşa că au grijă să scrie din vreme scrisorile şi anticipează cu emoţie momentul primirii acestora. Iar pe 19 decembrie, mesagerii de la Petrom ai lui Moş Crăciun şi-au materializat generozitatea la Fundaţia Baylor Marea Neagră.

O revărsare de daruri, unele pachete mai înalte decât prichindeii cărora le erau destinate, au inundat sala în care a avut loc serbarea. Vârful bradului de la Centrul de Excelenţă Clinică Baylor abia se mai zărea dintre cadouri. Copiii au răspuns generozităţii mesagerilor lui Moş Crăciun cu versuri şi cântecele. Au fost momente de neuitat, în care copiii şi părinţii au primit şi au răspândit bucuria sărbătorilor.

„Ştim că suntem aşteptaţi de copii. În Ajunul Crăciunului poposim şi la Fundaţia Baylor, după ce ne-am asigurat că scrisorile primite de la copiii din comunitate au fost adoptate de colegii noştri din întreaga ţară. Scrisorile copiilor sunt publicate în intranet, unde colegii noştri le pot „adopta”. După aceea, răspund cu grijă dorinţelor mărturisite de copii, darurile sunt frumos împachetate şi expediate până aici, la Fundaţie”,  ne-a explicat Cornelia Zărnescu, Community Social Responsibility Specialist Upstream Division, Domestic Assets B.U., Asset X Petromar, Business Office OMV Petrom.

Echipa Fundaţiei se alătură părinţilor şi mulţumeşte tuturor angajaţilor Petrom care au ales să răspundă personal sau în grup scrisorilor trimise de copii!

Share

Articole similare