O rețea globală de sănătate în evoluție

În perioada 6 – 10 noiembrie participăm la cea de a XXIV-a întâlnire a rețelei Texas Children’s Global Health, alături de colegi de la celelalte fundații partenere.

Tema dezbătută în acest an, „O rețea globală de sănătate în evoluție”, evidențiază remarcabilul proces de dezvoltare, alimentat de parteneriate puternice și de inovație.

Agenda întâlnirii de rețea cuprinde o vastă arie de discuții, pe temele consacrate din domeniul infecțiilor cu HIV, tuberculoză, hepatite, dar și subiecte precum rolul tehnologiei și al inovației, creșterea calității serviciilor, bolile netransmisibile, managementul și evaluarea impactului programelor, dezvoltarea și derularea de programe pentru adolescenți, sănătatea refugiaților, mobilizarea resurselor, dezvoltarea programelor de cercetare.

Rețeaua Texas Children’s Global Health și fundațiile partenere evoluează constant, continuând să răspundă nevoilor în continuă evoluție ale comunităților unde activează. Întâlnirea anuală a reprezentanților rețelei de sănătate globală TCGH permite transferul dinamic de cunoștințe, valorificarea punctelor forte și un răspuns competent și armonizat la provocările complexe din domeniul sănătății.

Cea de a XXIV-a întâlnire a rețelei Texas Children’s Global Health este găzduită de Centrul de Conferințe aha-Kopanong, Johannesburg, Republica Africa de Sud.

Share

Articole similare