O vizita de neuitat

Exista oameni in Romania, atat de indragiti de public, incat parerea lor conteaza. Acesti oameni isi traiesc viata sub privirile publicului si au puterea de a face fata atat intruziunilor repetate din viata lor, solicitarilor vietii lor private, cat si cerintelor unei cariere idisolubil legate de viata oamenilor. Atunci cand cariera pe care o alegi, inseamna sa gasest solutii reale la problemele unei comunitati sau a unei categorii de oameni, presiunea pe care o resimti este data de nevoi…nevoi reale si deseori stringente.

Este nevoie de astfel de oameni capabili sa gaseasca echilibrul intre a-si pune viata in slujba altora si a trai asa cum vor sau poate de oameni care au curajul de a nu spune ”Nu, nu-mi pasa”. Poate ca este mai cinstit sa spunem ca noi toti avem nevoie de ei si poate ca le datoram, ca din cand in cand, sa le recunoastem meritele si realizarile. Nu au o sarcina usoara si fara oameni asemenea lor, viata noastra ar fi mai grea si mai golita de farmec.

Eu cred ca acesti oameni sunt adevaratii lideri de opinie. Nu vreau sa spun ca doar ei, ci si altii, asemenea lor, care au facut dovada, de-a lungul timpului ca, fiind constienti de puterea pe care o au, incearca sa ia decizii urmarind sa imbunatateasca viata comunitatilor. Oamenii ca ei si-au castigat dreptul de a-si exprima opinia.

Asa incat, ”Felicitari! Faceti o treaba excelenta!” spus de Andreea Marin Banica, valoreaza pentru noi cat un premiu prestigios. Este o recunoastere venita din partea unui om care a fost in contact cu mii de initiative, programe, oameni, situatii… Este in masura sa-si spuna parerea privind eficienta si utilitatea programelor noastre. Multumim doamnei Marin Banica pentru aprecierile pe care ni le-a oferit cu ocazia vizitei la Centrul de Excelenta Clinica Baylor.

Share

Articole similare