Premii la puterea a 3-a

Daca ai intre 14-24 de ani si vrei sa primesti un premiu simpatic (bratari cu USB inclus, suporturi de pahare si insigne cu sigla HCUBE), completeaza chestionarul atasat, introdu o adresa de email valida si trimite-ne raspunsurile tale pe office@baylor.ro. Cu ce te alegi in afara premiului? Vei face parte dintre tinerii care stiu cum sa se fereasca de cei trei H – Hepatita B, hepatita C si HIV.

Numite si cei 3H sau H la puterea a 3-a, HIV si virusurile hepatitice B si C sunt 3 amenintari serioase la adresa sanatatii tinerilor de astazi. Iata de ce, o retea europeana de studiu acestor amenintari serioase, si-a inceput activitatea incluzand si Romania. Tinerii au la dispozitie site-ul in limba romana http://www.hcube-project.eu/ro/ care ofera informatii complete despre prevenirea, transmiterea si tratarea acestor virusuri.

Fundatia Baylor sprijina initiativa Institutului de Viruslologie din Bucuresti in aceast proiect si va invita sa raspundeti la chestionarul de evaluare a cunostintelor despre cei 3H aici: http://www.hcube-project.eu/ro/index/pcaview

Share

Articole similare