“Școala altfel” la Baylor

În zilele de 06 și 7 aprilie 2015, Fundația Baylor Marea Neagră organizează întâlniri cu elevii școlilor generale și liceelor din Constanța. Alegerea acestor zile are dublă motivație: pe de o parte, aniversarea a 14 ani de existență a Centrului de Excelență, pe 6 aprilie și a Zilei Mondiale a Sănătații, pe 07 aprilie și pe de altă parte, oportunitatea oferită de programul “Școala altfel”, de organizare de activități nonformale, în afara școlii, în parteneriat cu organizații nonguvernamentale.

Sesiunile se adresează elevilor din clasele VII-XII. În cadrul întâlnirilor vor fi discutate subiecte de interes pentru adolescenți, legate de prevenirea bolilor infecțioase, în special despre hepatitele cronice și infecția cu HIV. Sesiunile vor fi moderate de doi medici și în cadrul lor, elevii vor avea ocazia să cunoască informații noi, dar și să adreseze întrebări generate de subiect sau pentru care caută lămuriri de mai multă vreme.

 Structura întâlnirilor:

  • 1 oră
  • Maxim 40 de participanți
  • Interval orar 09.00 – 13.00
  • La sediul organizației din Str. Prelungirea Liliacului nr 10, Constanța

Pentru a putea beneficia de oferta noastră de educație nonformală, toți cei interesați pot cantacta echipa de organizare și solicita o programare în intervalul amintit, într-una din zilele propuse. Dacă sunt interesate, pot participa la sesiuni și cadrele medicale din cabinetele școlare.

 Programările pot fi solicitate începând cu data de 10 martie.

Persoane de contact:

Mariana Crăciun: 0723654637

Mihaela Bogdan: 0735553045

Share

Articole similare