“Si Copiii Pretiosi merg la scoala!”- o campanie incununata cu succes

55 de copii au inceput asa cum trebuie noul an scolar datorita prietenilor Baylor. Campaniaa strans aproape 10 mii de lei, bani cu care au fost cumparate rechizite pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani. Micutii din ciclul primar s-au putut bucura de pachete ce au continut cate un ghiozdan, caiete, acuarele,  pensule, creioane colorate, planseta, pasta de modelat, hartie creponata si glace, lipici, dosare, folii, stilou, pic, cartoane colorate, foarfece, vocabular si un bloc de desen. Cei de la gradinite au primit si carti de colorat iar cei din ciclul gimnazial au primit pachete in care aveau si caiete studentesti.  Pentru 10 copii s-au achizitionat si haine: geci, treninguri si incaltaminte. City Park Mall a donat copiilor 50 de penare echipate.  Prietenii Baylor care au sprijinit campania au primit drept multumire diplome de merit semnate chiar de copii.

Copiii Pretiosi, sunt considerati asa pentru ca s-au nascut sanatosi, desi parintii lor sunt infectati cu HIV. Acesti copii sunt numiti “pretiosi” pentru ca simpla lor existenta ne aminteste ca miracole se intampla mereu. Pentru ca ei sa fie sanatosi, multi oameni au donat si Baylor a putut strange fondurile necesare pentru programul medical. Aceasta a fost prima lor sansa. Apoi alti oameni (parinti, medici, asistente, psihologi) si-au unit eforturile, pret de ani de zile, ca ei sa ramana sanatosi.

Cooperarea intre oameni face ca an de an acesti copii sa fie sustinuti in continuare.