Specialiști de renume la Întâlnirea Membrilor Rețelei Baylor

La începutul acestei luni s-a desfășurat la Houston, în SUA, Întâlnirea Anuală a Membrilor Rețelei Baylor. Delegații participanți la manifestare au avut oportunitatea de a se întâlni cu specialiști și profesori de la Texas Children’s Hospital și de la Baylor College of Medicine, pentru a examina oportunități de extinere a parteneriatelor în anul următor.

De asemenea, în fiecare an, conducerea centrelor de excelență învață în mod direct de la partenerii americani aspecte concrete legate de politicile de lucru și standardele de îngrijire a pacienților.

În prezent Baylor oferă îngrijire directă pentru pacienți în cadrul centrelor de excelență din șapte țări, inclusiv România și asigură sprijin pentru dezvoltarea capacității sistemelor medicale din alte șase țări din lume.

Ana-Maria Schweitzer, directorul executiv al Baylor România  a declarat la întoarcerea de la întâlnire: „Partenerii noștri de la Houston nu sunt doar specialiști cu o extraordinară pregătire profesională; pentru noi sunt mentori și modele de urmat. Apreciez de fiecare dată modestia acestora care, în ciuda staturii profesionale impunătoare, creează adevărate punți de comunicare în avantajul final al pacienților”.

Share

Articole similare