Transformă-ţi impozitul pe venit într-o faptă bună!

Promotion-Website-Banner-1200-x-400-Untitled-PageŞi anul acesta poţi redirecţiona 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către Fundaţia Baylor Marea Neagră.

Pentru noi, 2% reprezintă mult. Înseamnă că munca noastră este importantă și că eşti gata să ne ajuţi să continuăm la aceleași standarde.

Pentru noi, 2% înseamnă să putem oferi beneficiarilor noştri o gamă largă de servicii medicale de calitate.

2% reprezintă mai multe testări gratuite pentru HIV şi hepatite virale B şi C.

2% înseamnă şansă – o şansă în plus oferită celor care au nevoie de ajutorul şi de serviciile noastre.

Cum ne puteţi ajuta? Prin completarea Formularului 230 pentru direcționarea a 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către Fundaţia Baylor Marea Neagră.

Persoanele fizice care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor au posibilitatea, potrivit Codului Fiscal, de a opta pentru direcționarea a 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit. Această acțiune nu costă nimic contribuabilul, dar dacă el nu utilizează suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat.

Transformă-ţi impozitul pe venit într-o faptă bună!

Află mai multe detalii pe http://baylor.ro/persoane-fizice

Pentru a ne înapoia formularele completate cu datele tale sună la 0241.691.730, scrie-ne la pr@baylor-romania.ro sau trimite-le la sediul nostru, în Constanţa, str. Prelungirea Liliacului nr. 10.

Îţi mulţumim!

Share

Articole similare