Trofeul Femeia Anului 2011

Gala premiilor Femeia Anului 2011, organizata de revista Avantaje in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania si JW Marriott, a desemnat castigatoarele celei de-a paisprezecea editii.

In acest an s-au acordat noua premii de excelenta, la sapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2011 pentru urmatoarele categorii: Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Implicare si Responsabilitate Sociala, Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei, Initiativa in Sprijinul Semenilor si Consilierea mamelor aflate in situatii de criza.

Ana-Maria Schweitzer, director executiv al Fundatiei Baylor Marea Neagra Romania, din Constanta, a fost premiata pentru activitatea de coordonare a Centrului Clinic de Excelenta HIV si a crearii Laboratorului Mobil de Testare si Consiliere Gratuita pentru HIV si virusuri hepatitice B si C.

Daca acest premiu ajuta pacientii si programele pe care le desfasuram la Centrul de Excelenta, atunci sunt bucuroasa ca ma aflu aici. Este foarte important ca oamenii care au putere financiara sa cunoasca realizarile centrului si sa se alature sustinerii rezultatelor unice ale acestuia. Acest premiu este al femeilor care lucreaza la Baylor, cu convingerea ca viata pacientilor poate fi ameliorata„, a declarat Ana-Maria.

Foto, de la stanga la dreapta: Ana-Maria Schweitzer, director executiv; Elena Monica Neacsu, fundraiser; Georgia Tudor, fundraiser; Mihaela Bogdan, director de proiecte.

Share

Articole similare