Am lansat Raportul anual 2023 al Fundației Baylor Marea Neagră

Ana-Maria Schweitzer, director executiv: „Raportul anual 2023 reflectă angajamentul nostru neclintit față de transparență, responsabilitate și bune practici. Suntem mândri de realizările noastre și de impactul pozitiv pe care continuăm să-l avem. Acestea se datorează implicării și muncii asidue a echipei noastre și sprijinului sponsorilor. Rămânem în continuare angajați să producem schimbări sociale semnificative în următorii ani.”

Acest raport cuprinzător oferă o imagine de ansamblu asupra performanței, realizărilor și impactului fundației pe parcursul anului trecut.

Printre principalele aspecte despre care puteți citi în paginile raportului:

   • Performanța financiară și profiluri ale unora dintre donatori
   • Indicatori cheie care demonstrează contribuția Fundației Baylor Marea Neagră la sănătatea comunității
   • Informații despre programele și proiectele derulate
   • Evaluarea impactului programelor

Raportul oferă tuturor partenerilor noștri din comunitate – finanțatori ai programelor, membri ai comunităţii și beneficiari direcți – informații detaliate despre realizările fundației.

În 2023, Fundația Baylor Marea Neagră a continuat să demonstreze reziliență și adaptabilitate, s-a concentrat pe furnizarea de servicii medicale pe termen lung pentru persoanele care trăiesc cu infecții cronice, a răspuns provocărilor de sănătate generate de conflictul militar din apropiere și și-a consolidat poziția de furnizor de educație profesională continuă pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Share

Articole similare